Mainos

Poliisi pysäytti pelikonejengin - saalis kateissa

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii murtosarjaa, jossa kolmen ulkomaalaisen miehen epäillään murtautuneen ravintoloihin pääkaupunkiseudulla.

Miehet vangittiin tänään Espoon käräjäoikeudessa. Heidät vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeään varkauteen ja varkauteen.

Törkeä varkaus liittyy Karakalliossa sijaitsevaan ravintolaan tehtyyn murtoon. Varkausepäily puolestaan liittyy Pohjois-Leppävaarassa ravintolaan tehtyyn murtoon. Molemmat murrot tehtiin elokuun loppupuolella.

Poliisin mukaan murroissa on ollut yhtenäistä se, että murtoa edeltävinä iltoina miehet ovat olleet ravintolan asiakkaina. Murrot ovat kohdistuneet erityisesti rahapelikoneisiin, joista on varastettu tuhansittain kolikoita.

Tällaisia tapauksia on poliisin mukaan ollut Espoossa Leppävaarassa ja Karakalliossa sekä Helsingin puolella Mellunkylässä ja Itäkeskuksessa.

Tarkkailu kesti viikon

Poliisi pääsi miesten jäljille, kun se sai ilmoituksen tuntomerkkeihin sopivista miehistä Leppävaarassa sijaitsevasta ravintolasta. Poliisi tarkkaili Leppävaaran aluetta Espoossa noin viikon ajan, ja lopulta epäiltyjen asuinpaikka paljastui.

Poliisi otti epäillyt miehet kiinni viikko sitten Espoon Karakalliossa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta. Ryöstösaalista ei kuitenkaan löydetty, ja se on edelleen kateissa. Poliisin mukaan anastetun omaisuuden arvo on lähes 10 000 euroa. Omaisuusvauriot nostavat rikosvahingot kymmeniin tuhansiin euroihin.

Ruotsinlaivalla Suomeen

Miehet ovat kuulusteluissa myöntäneet kolme ravintolamurtoa, jotka he ovat tehneet Espoossa, Helsingissä ja Turussa.

Epäillyt saapuivat Suomeen poliisin mukaan Ruotsista elokuun 5. päivä. Seuraavana päivänä he murtautuivat ravintolaan Turussa ja siirtyivät sen jälkeen pääkaupunkiseudulle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.