Mainos

Poliisi puhutti tulipalosta dramaattisesti pelastunutta äitiä

Etelä-Savon poliisi on tänään puhuttanut Rantasalmen Kolkonrannantiellä aamulla 24. helmikuuta palaneesta omakotitalosta pelastunutta 41-vuotiasta naista. Tulipalossa kuolivat perheen 42-vuotias isä ja 20-vuotias tytär, mutta äiti pelastui.

Nainen kertoi poliisille heränneensä palohälyttimen ääneen. Hän oli etsinyt hälytyksen syytä. Kierrettyään osan taloa nainen oli kuullut outoa ääntä ja havainnut sen jälkeen liekkejä keittiössä. Hän oli yrittänyt herättää kahta muuta talossa ollutta henkilöä, miestään ja tytärtään, siinä onnistumatta.

Nainen oli joutunut luopumaan kahden muun herättämisestä siinä vaiheessa, kun liekit olivat leimahtaneet laajemmiksi. Talon sisälle muodostuneesta savusta huolimatta nainen oli onnistunut pääsemään ulko-ovelle, jossa hän oli lennähtänyt pihamaalle oven avattuaan. Tämän jälkeen hän oli päässyt läheiseen naapuriin apua hälyttämään, jonka jälkeisiä muistikuvia hänellä ei ennen sairaalaa juuri ole.

Nainen oli saanut palavassa talossa ollessaan palovammoja mm. pään, selän ja käsien alueelle, ja hän on edelleen sairaalahoidossa. Vammojen ja naisen kertoman osalta ei ole havaittavissa ristiriitaa.

Naisen antamien tietojen mukaan hän oli tapahtuma-aikana avioliitossa, ja koko perhe oli muuttamassa Varkaudesta hankittuun vuokra-asuntoon, jonne hän oli ehtinyt jo itse muuttaa. Palanut talo oli ollut myynnissä, ja se oli ollut koko perheen käytössä.

Etelä-Savon poliisi jatkaa palonsyyntutkintaa tänään saatujen uusien tietojen avulla.

24.2.:

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.