Mainos

Poliisi piiritti ja ampui aseistautunutta Ulvilassa

Mies uhkaili yöllä pistoolilla ja räjähteillä useaan otteeseen omakotitalon pihalla Ulvilassa. Tapausta edelsi hurja takaa-ajo.

Poliisi on piirittänyt asemiestä useita tunteja Ulvilassa Satakunnassa. Kukaan ei loukkaantunut, vaikka poliisi joutui ampumaan. Piiritystä edelsi hurja takaa-ajo, kun poliisi yritti ottaa kiinni kaupungin läpi kaahanneen miehen.

Poliisipartio oli yrittänyt pysäyttää ylinopeutta ajaneen miehen 2-tiellä Porissa yöllä yhden aikaan. Kuljettaja lähti pakoon. Ulvilan kaupungin läpi hän ajoi poliisin mukaan noin 150 kilometrin tuntinopeudella taajama-alueella.

Vuonna 1984 syntynyt porilaismies ajoi Ulvilan Kaasmarkkuun omakotitalon pihaan ja meni taloon. Kun poliisi kolkutti lukittua ovea, mies tuli eteiseen pistooli kädessään.

Miehen tullessa ase kädessä poliiseja kohti poliisit yrittivät pysäyttää hänet ampumalla jalkoihin useammin kuin kerran. Laukaukset menivät ohi, ja mies palasi omakotitaloon.

Pihalla useasti käynyt mies koetettiin kertaalleen ottaa kiinni myös poliisikoiran avulla. Koira ei ehtinyt käydä häneen kiinni.

Paikalle tuli lisää partioita. Mies kävi yön aikana useasti pihalla ja uhkaili aseella. Hän sanoi myös käyttävänsä räjähteitä poliiseja vastaan.

Tilanne laukesi aamukahdeksan jälkeen, kun mies tuli ulos ja antautui. Tuolloin hän puhalsi vajaan promillen lukemat alkometriin. Poliisi epäilee hänen ottaneen myös huumaavia aineita.

Miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.