Mainos

Poliisi pidätti koirien kasvattaman tytön isän

Venäjän poliisi on pidättänyt viisivuotiaan tytön isän, joka kasvatti tyttärensä koirien ja kissojen seassa. Itäsiperialaisesta kaupungista, Chitasta, löydetty tyttö puhuu ja syö kuin eläin, kertoo AFP.

- Isä pidätettiin, kuulusteltiin ja vapautettiin. Seuraavaksi päätetään aloitetaanko tutkimukset lapsen kasvatuksen laiminlyönnistä, paikallinen poliisi kertoi uutistoimisto RIA Novostille.

Viranomaiset kertoivat eilen tytöstä, jota ei ollut päästetty kodin ulkopuolelle ja joka löydettiin likaisesta asunnosta kissojen ja koirien kanssa asumasta. Tyttöä kutsutaan Mowgliksi Rudyard Kiplingin Viidakkokirja -sadun mukaan. Tyttö on oikealta nimeltään Natasha.

Asunnon rähjäisessä ovessa oli kyltti, jossa luki: "Varoitus, hän puree", oletettavasti viitaten yhteen koirista.

Uutistoimiston mukaan poliisi on kuullut erilaiset versiot tapahtumista tytön isältä ja äidiltä. Äidin mukaan lapsen isä varasti tytön häneltä. Isän mukaan hänen vaimonsa isoäiti ehdotti tämän kasvattavan tytön yksin, jonka isä tekikin.

Venäjän lastensuojeluviranomaiset ottivat tytön huostaansa. Hänet laitettiin lasten kuntoustuskeskukseen nimeltä "Nadezhda", joka tarkoittaa toivoa.

Uutistoimisto Interfaxin mukaan keskuksesta on kerrottu, että tyttö on jo omaksunut uuden elinympäristönsä. Hän käyttäytyy eläinten tapaan silloin tällöin, mutta osaa jo näyttää kuinka pannu laitetaan liedelle ja kaasu laitetaan päälle. Keskus toivoo, ettei tyttöä kutsuttaisi Mowgliksi.

Lapsi, jolla näyttää olevan enemmän yhteyksiä eläinten kuin ihmisten kanssa, ei osaa kuitenkaan vielä puhua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.