Mainos

Poliisi pettyi alaikäisiin ryypiskelijöihin Ilosaarirockissa

Pohjois-Karjalassa Joensuussa Ilosaarirock on sujunut poliisin mukaan odotetulla tavalla.

Festivaaleilla oli viikonlopun aikana poliisin mukaan ennätysmäärä väkeä.

Poliisi on erityisen tyytyväinen siihen, että festivaalien aikana pahoinpitelyjä on sattunut suhteellisen vähän. Sunnuntai-iltana kello 21:een mennessä poliisi oli kirjannut kaikkiaan 14 pahoinpitelyrikosta.

Sen sijaan alaikäisten lisääntyneitä alkoholirikkomuksia poliisi pitää ikävänä. Poliisi puuttui tehovalvonnassaan viikonlopun aikana yli 70 alaikäisen alkoholinkäyttöön festivaalin lähialueella.

– Lienee myös rehellistä todeta, että valvonnalla tavoitettiin todennäköisesti vain murto-osa päihtyneistä alaikäisistä, joten työsarkaa poliisille ja erityisesti vanhemmille on edelleen runsaasti, poliisi sanoi tiedotteessaan.

Poliisi jakoi myös sakkoja alkoholin välittämisestä alaikäisille sekä väärien henkilötietojen antamisesta poliisille. Huumausaineisiin liittyviä rikosilmoituksia kirjattiin 14.

Poliisin tietoon ei ole tullut festivaalin aikana vakavia rikoksia.

– Yhteenvetona näyttäisi siltä, että yleinen järjestys ja turvallisuus huvialueella on vuosi vuodelta parantunut. Lähialueella sen sijaan riittää runsaasti töitä sekä poliisille että järjestyksenvalvojille, puhumattakaan viikonlopun jälkien siivoajista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.