Mainos

Poliisi: Pasi Pulkkisen tapauksessa ei viitteitä rikoksesta

Espanjalainen Hoy.es -uutissivusto uutisoi eilen, että mystisesti kadonneen 44-vuotiaan Pasi Pulkkisen suuretsinnät on lopetettu tuloksettomina. Espanjan poliisi on etsinyt Pulkkista kolmen viikon ajan Monfragüen kansallispuistosta ja sen vesistöalueilta.

Etsintöihin ryhdyttiin sen jälkeen, kun Pulkkisen vuokraama auto löytyi hylättynä marraskuun alussa Monfragüen kansallispuiston laitamilta. Autoa ei ollut palautettu määräpäivään mennessä.

Pulkkista ei etsitä aktiivisesti myöskään Suomessa.

– Me ei olla Suomen poliisin päässä etsitty häntä viime aikoina. Vinkkejä ei ole tullut moneen viikkoon, kertoo tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista.

Poliisin mukaan Pulkkisen katoamisessa mikään ei viittaa rikokseen. Hyvärisen mukaan olettamus on, että omatoimimatkoja harrastanut Pulkkinen on lähtenyt pidemmälle matkalle.

Miehen omaisuutta on löytynyt Suomesta epätavallisista paikoista, muun muassa tien poskesta Kuhmosta ja Pulkkisen käyttämästä autosta, joka löytyi Helsingistä Kisahallin parkkipaikalta reilut kaksi viikkoa sitten.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.