Mainos

Poliisi paljasti jälleen paritusrenkaan

Helsingin rikospoliisi on tutkinut kevään aikana laajaa Virosta johdettua paritussarjaa, jota Suomessa on johtanut kaksi pohjoisafrikkalaista miestä. Poliisi on vanginnut miehet.

Nainen kadulla

Parivaljakolla on ollut myös suomalaisia avustajia järjestelyasioissa sekä asuntojen hankinnassa. Paritusrenkaan toiminta on jatkunut noin puolentoista vuoden ajan. Poliisin arvioiden mukaan paritusrengas on tuottanut vajaa miljoona euroa. Renkaan käytössä on ollut ainakin 27 asuntoa Helsingissä ja Espoossa, Vantaalla, Keravalla ja Järvenpäässä. Asunnot on hankittu lehtien kautta vapailta markkinoilta.

Yksi suomalainen on vuokrannut parittajien puolesta ainakin 13 asuntoa esiintyen ulkoministeriön turvallisuustyötä tekevänä virkailijana. Virolaiset prostituoidut ovat veloittaneet yhdynnästä 51 euroa. Asiakkaita on käynyt päivittäin 5-17. Enimmillään asuntoja on ollut samanaikaisesti käytössä 5-7. Naiset ovat saaneet tuloistaan kolmasosan, loput on luovutettu organisaatiolle. Rikospoliisin ryöstöjaos on runsaan puolen vuoden aikana paljastanut kolme suurta paritussarjaa.

Poliisi kaipaa vihjeitä tästä pohjoisafrikkalaisten johtamasta paritussarjasta numeroon 09-1895452.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.