Mainos

Poliisi otti kiinni Kempeleen Prisman kiristyksestä epäillyn

Poliisi tutkii törkeää kiristystä, joka kohdistuu Kempeleen liikekeskus Zeppeliinissä olevaan Prisma -tavarataloon. Torstaina aamupäivällä tavarataloon tuli uhkauskirje, jossa pyydettiin rahasuoritusta annetun ohjeen mukaisesti. Mikäli pyyntöön ei suostuttaisi, siitä seuraisi terveyteen kohdistuva vakava uhka sekä asiakkaille että yrityksen henkilökunnalle.

Kirjeen mukaan uhka ei kohdistunut muihin Zeppeliinin myymälöihin eikä Prismoihin muilla paikkakunnilla. Kirjeessä esitettiin selkeä toimintamalli rahojen toimittamiseksi kirjeen taustalla olevalle taholle.

Osuuskauppa Arinan johdon ja poliisin välisessä neuvottelussa päädyttiin siihen, että myymälä suljetaan ja henkilökunta ohjataan pois työpaikaltaan. Poliisi käynnisti tiedustelu- ja tutkintatoimet henkeen ja terveyteen kohdistuvien vahinkojen välttämiseksi.

Eilen illalla poliisi otti tapaukseen liittyen yhden henkilön kiinni. Kyseessä on noin 30-vuotias mies Oulun seudulta. Hänellä ei ole rikostaustaa.

Esitutkinnassa on tullut esille useita seikkoja, joiden perusteella mies voidaan yhdistää tutkittavaan tekoon. Epäilty on pidätettynä törkeästä kiristyksestä ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.