Mainos

Poliisi nappasi surmasta epäillyn haulikkomiehen

27-vuotiaan lappilaismiehen epäillään surmanneen aamulla Rovaniemellä Ylinammassa noin nelikymmenvuotiaan perheettömän miehen.

Poliisin saaman tiedon mukaan epäilty ja uhri tunsivat toisensa. Epäilty on ollut aiemminkin tekemisissä poliisin kanssa ja hänellä on väkivaltataustaa.

Poliisi on ottanut miehen kiinni Sodankylän Unarissa. Mies antautui vastarintaa tekemättä.

Haulikkomies ajoi Unuriin surmatyön päätteeksi

Mies herätti poliisin huomion Rovaniemen surmapaikan sijaan Sodankylän Unarissa. Poliisi sai klo 10.45 tiedon miehestä, joka ampuu aseella talon pihassa Sodankylän Akanvaarassa Unarijärven rannalla. Poliisi eristi alueen. Ampujaan saatiin etsintöjen jälkeen näköyhteys klo 14.40.

Poliisi arvioi, että surmasta epäilty mies oli ajanut Ylinammasta Unariin, kunnes on suistunut autolla tieltä Akanvaarassa. Tämän jälkeen mies on liikkunut Unarinjärven mökkialueella haulikko mukanaan ja yrittänyt anastaa autoja sekä vaatinut mökkiläisiä luovuttamaan auton hänen käyttöönsä.

Mies on ampunut haulikolla rakennuksia kohti ja ainakin yhden asunnon ikkunasta sisään. Unarin ammuskelussa ei loukkaantunut ketään.

Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa Rovaniemen surmatyön ja sitä seuranneen Unarin ammuskelun motiiveista. Ammuskelijalla ei ollut hallussapitolupaa käyttämäänsä haulikkoon.

Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.