Mainos

Poliisi nappasi junien töhrijöitä: Miehiä epäillään sadoista rikoksista

Helsingin poliisissa graffitirikoksia tutkiva ryhmä on saanut selvitettyä kolme töhrintään liittyvää rikossarjaa. Rikossarjoja on tutkittu vahingontekorikoksina.

Ensimmäiseen rikossarja käsittää 96 tekoa, joista aiheutuvat vahingot ovat noin 13 000 euroa. Epäiltynä on 20 -vuotias mies, joka asuu Espoossa.

Toisessa rikossarjassa epäiltynä on 18-vuotias espoolainen mies. Häntä epäillään 154 teosta, joiden vahingot ovat noin 20 000 euroa.

Kolmannen rikossarjan vahingot ovat noin 25 000 euroa. Epäiltynä on Vantaalla asuva 18 -vuotias mies, jota epäillään 188 vahingonteosta.

Töhryjä on tehty tussilla, spraymaalilla ja naarmuttamalla. Teot ovat kohdistuneet erityisesti julkisen liikenteen kulkuneuvoihin, erityisesti lähiliikenteen juniin. Valtaosa teoista on tapahtunut Helsingissä.

Poliisi teki rikossarjoihin liittyvien esitutkintojen aikana useita kotietsintöjä ja epäillyt ovat olleet kiinniotettuina tai pidätettyinä.

Epäillyt ovat myöntäneet esitutkinnassa tekonsa. Rikossarjojen esitutkinta on päättynyt ja asiat on toimitettu syyttäjälle syyteharkintaa varten.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.