Mainos

Poliisi löysi osan Britannian suurryöstön saaliista

Ryöstöön osallisuudesta epäiltynä on pidätetty 29-vuotias mies sekä 31- ja 41-vuotiaat naiset, joita poliisi kuulusteli tänään.

Britannian poliisi kertoi löytäneensä osan Kentissä Etelä-Englannissa tehdyn suurryöstön saaliista. Rahat olivat hotellin pihalla pakettiautossa, jonka poliisi kertoo löytäneensä vihjeen perusteella.

Aseistautunut varasjoukko sai saaliikseen tiistaina mahdollisesti jopa 50 miljoonaa puntaa eli noin 73,5 miljoonaa euroa. Ryhmä tyhjensi vartiointiyhtiö Securitasin turvasäilön Tonbridgessä. Pakettiautosta löytyneen rahasumman suuruudesta ei kerrottu.

Ryöstöön osallisuudesta epäiltynä on pidätetty 29-vuotias mies sekä 31- ja 41-vuotiaat naiset, joita poliisi kuulusteli tänään. Yhden heistä epäillään olleen tallettamassa pientä osaa ryöstösaaliista. Poliisi on löytänyt myös neljä ajoneuvoa, joiden uskotaan liittyvän ryöstöön.

Asiantuntijoiden mukaan ryhmällä voi olla vaikeuksia suuren ryöstösaaliinsa tallettamisen kanssa.

Poliiseiksi pukeutuneet ryöstäjät sieppasivat turvasäiliön johtajan. He ottivat panttivangeiksi tämän vaimon ja pojan, jotka he uhkasivat tappaa, jos johtaja ei avustaisi heitä.

Ryöstön selvittämiseen johtavista vihjeistä on luvattu kahden miljoonan punnan (2,9 miljoonan euron) palkkio.

Pohjois-Irlannissa Belfastissa varkaat tekivät tänään samankaltaisen ryöstön kuin Kentissä. Ryöstäjät pitivät panttivankinaan yhtä työntekijöistä ja saivat saaliikseen 200000 puntaa.

(MTV3-STT-DPA-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.