Mainos

Poliisi lopetti paloitellun ruumiin etsinnät Nokialla

Poliisi on lopettanut ruumiin etsinnät Nokian Koukkujärven kaatopaikalla. Kaatopaikalta etsittiin Tampereen paloittelusurmajutun toista ruumista, joka tiettävästi kuljetettiin paloittelun jälkeen kahteen eri roskalaatikkoon. Kahden kuukauden etsintöjen aikana poliisi on tarkastanut kymmeniä tuhansia kuutiometrejä jätemassaa ilman toivottua tulosta.

Komisario Jari Kinnusen mukaan jätteiden joukossa on kuitenkin ollut sellaista aineistoa, jonka perusteella voidaan päätellä, että ruumiin jäänteitä on etsitty oikealta alueelta. Kinnusen mukaan ei ole täyttä varmuutta siitä, että ruumis löytyisi vaikka etsintöjä jatkettaisiinkin. Etsintäalueelta on löytynyt suoperäistä maata, jonka käsittely vaatisi todennäköisesti paljon aikaa ja työtä.

Surmatöiden oikeuskäsittelyyn ruumiin löytymättä jääminen ei vaikuta. Tampereen käräjäoikeus määräsi perjantaina paloittelusurmista syytetyn miehen ja naisen mielentilatutkimukseen. Naista ja miestä syytetään kahden miehen murhista, joista toinen surmattiin viime juhannusaattona ja toinen vuoden 2002 toukokuussa. Juhannuksena surmatun miehen ruumiin osat löydettiin pian sen jälkeen, kun poliisi oli pidättänyt epäillyt.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.