Mainos

Poliisi kuuli huonetoveria Lehtimäen surmasta

Insuliiniin kuolleen CP-vammaisen huonetoverin puhuttaminen ei tuonut poliisin mukaan varsinaista uutta tietoa tapauksesta.

Poliisi on kuullut Lehtimäellä insuliiniin kuolleen CP-vammaisen naisen huonetoveria surmayön tapahtumista. Huonetoverilla oli joitakin muistikuvia kyseisen illan ja yön tapahtumista, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Esa Uusi-Kakkuri.

Kakkurin mukaan puhuttelu ei kuitenkaan tuonut varsinaista uutta tietoa. Kerrotut asiat olivat entuudestaan poliisin tiedossa.

Uusi-Kakkurin mukaan surmaillan ja -yön tapahtumat on kyetty hahmottelemaan melko tarkoin. Hän ei halua edelleenkään kommentoida epäilyä siitä, että uhrille olisi annettu insuliinia rauhoittamistarkoituksessa. Tämä on yksi tutkintalinja muiden joukossa, hän sanoo.

Tutkinnan yhteydessä otettuja teknisiä näytteitä on lähetetty tutkittavaksi Saksaan. Poliisista otaksutaan, että tuloksia sieltä saatetaan saada melkoisen nopeastikin.

Nuori tamperelaisnainen löydettiin kuolleena huoneestaan Lehtimäen opistolla heinäkuussa. Nainen oli tullut erityiskansanopiston kurssille edellispäivänä.

Seinäjoen käräjäoikeus vangitsi taposta epäiltynä kaksi opiston yövalvojaa. Poliisi epäilee naisten antaneen uhrille tappavan annoksen insuliinia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.