Mainos

Poliisi: Keski-ikäisellä miehellä ikimuistoinen viikonloppu

Keski-ikäisen hämeenlinnalaismiehen piti viettää juhlallinen viikonloppu, mutta kaikki ei mennyt suunnitellusti, kertoo komisario Ilkka Iivari Kanta-Hämeen poliista.

Tapahtumat alkoivat lauantaina, kun juhlissa tuli jo riitaa toisen vieraan kanssa ja hiukan nyrkkiäkin mies heilutteli. Poliisia ei vielä kutsuttu miehen touhuja lopettamaan, sillä vammat olivat lieviä.

- Juhlat jatkuivat ja mies nautiskeli reippaasti alkoholia. Sunnuntaisen auringon ensisäteiden aikaan mies päätti ajella autolla. Poliisi osui miehen ajoreitille kaupungin keskustassa ja päätti tarkastaa miehen ajokunnon. Lainopillisesti kunto oli huono, sillä mies puhalsi 2,5 promillea. Ajokortti jäi poliisiasemalle, Iivari kertoo.

- Mies päästettiin kuitenkin taksilla kotiin. Sekään ei mennyt sovitusti, sillä taksikuski ei saanut rahojaan, ainakaan heti.

- Sunnuntaina iltapäivällä mies vielä riitautui emäntänsä kanssa ja huiteli käsillään. Uhkailujakin mies lateli emännälleen. Poliisilla oli taas asiaa miehelle. Tällä kertaa mies sai viettää yönsä putkassa. Kuulustelujen jälkeen koitti arki.

- Miehellä ei ole aikaisempaa poliisirekisteröityä menneisyyttä, joten saattaa tämä viikonloppu hiukan mietityttää. Joskus tuntuu tuo alkoholi vievän ajattelelemisen välineet. Sitä kannattaa miettiä jo ennakolta, komisario Iivari toteaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.