Mainos

Poliisi kaipaa vihjeitä: Koulupoikaa puukolla uhannut kävi käsiksi pikkutyttöihin?

Poliisi on tänään kuulustellut miestä, jota epäillään 10-vuotiaan koulupojan uhkaamisesta teräaseella Imatralla.

Poika oli matkalla eilen aamulla Vuoksenniskan kouluun, kun mies pysäytti pojan ja kaatoi maahan. Poliisin mukaan mies myös uhkasi poikaa kädessään olleella puukolla. Poika pääsi miestä pakoon eikä loukkaantunut välikohtauksessa.

22-vuotias mies on tunnustanut teon, ja hänet on pidätetty törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Poliisi jatkaa rikoksen esitutkintaa.

Poliisi haluaa kiittää yleisöltä tulleista vihjeistä, joilla on ollut keskeinen merkitys tutkinnassa.

Epäilty on mahdollisesti eilen ahdistellut ja käynyt käsiksi myös ala-asteikäisiin tyttöihin Vuoksenniskan ja Kaukopään alueilla. Poliisi pyytää vihjetietoja myös näistä tapauksista.

Poliisin mukaan tapahtuma on aiheuttanut imatralaisissa lapsissa ja heidän vanhemmissaan pelkoa sekä varovaisuutta. Virkavalta haluaa kuitenkin korostaa, että kyseessä on yksittäinen tapaus ja epäilty on poliisin hallussa.

– Yleinen järjestys sekä turvallisuus Imatralla ovat normaalilla tasolla. Normaaliarkeen voidaan maanantaina palata turvallisin mielin, todetaan Etelä-Karjalan poliisilaitoksen tiedotteessa.

Havainnot tapahtumista pyydetään ilmoittamaan virka-aikana Imatran poliisiasemalle numeroon 071 873 6902 ja muina aikoina hätänumeroon tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.