Mainos

Poliisi kaipaa tietoja perjantaisesta varkaudesta

Poliisi kaipaa vihjeitä tummanpunaisesta henkilöautosta, joka oli poliisin mukaan seurannut varkauden kohteeksi joutunutta pakettiautoa. Varkaus sattui perjantai-iltapäivänä Helsingissä.

Helsingin Mannerheimintien perjantaisen rahavarkauden tekijä on edelleen kateissa. Poliisi kaipaa vihjeitä tummanpunaisesta Saab 9000 -mallisesta henkilöautosta, joka oli poliisin mukaan seurannut varkauden kohteeksi joutunutta pakettiautoa. Tietoja kaivataan myös noin 30-vuotiaasta hoikasta lyhythiuksisesta miehestä, joka oli tarkkaillut jalkakäytävällä pakettiautoa ja sen kuljettajaa.

Mannerheimintie 40:n kohdalle renkaanvaihtoon pysähtyneestä pakettiautosta varastettiin kymmeniä tuhansia euroja. Auton ovet eivät olleet lukossa.

Tapaus sattui perjantaina iltapäivällä puoli neljän aikoihin pohjoiseen menevän kaistan puolella. Sivullinen oli ilmoittanut pakettiauton kuljettajalle auton taka-renkaan olevan puhki. Rikkoutuneesta renkaasta huomauttanutta pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Silminnäkijöiden mukaan pakettiautoa seurannut tummanpunainen henkilöauto poistui tapahtumapaikalta Mannerheimintietä pohjoiseen ja kääntyi Tukholmankadulle. Etsitty auto on noin 10 vuotta vanha, ja siinä on mahdollisesti ulkomaalaiset rekisterikilvet. Rekisteritunnuksen alkuosa on ilmeisesti PIM. Aikaisemmista tiedoista poiketen auto ei voi olla Ruotsin rekisterissä, koska poliisin mukaan siellä ei ole PIM-alkuisia rekistereitä.

Havainnot Saab 9000 henkilöautosta ja paikalla liikkuneesta miehestä voi soittaa virka-aikana numeroon 09-1895448 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 09-1894002.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.