Mainos

Poliisi kaipaa tietoa kadonneista – tiedätkö jotain näistä ihmisistä?

Poliisi etsii tälläkin hetkellä useita henkilöitä eri puolilla Suomea.

Yleisön havainnoilla on suuri merkitys heidän löytymisessään. Oletko sinä nähnyt seuraavia henkilöitä?

Simon Lindell

Simon Lindell oli lauantaina 12.4. 2014 illalla juhlimassa kurssinsa päättäjäisiä Helsingin Kalliossa sijaitsevassa ravintola Stidilässä.

Simon Lindell oli poistunut Hämeentie 13 -osoitteessa sijaitsevasta ravintolasta kello 21-22.30 välisenä aikana ja lähtenyt kävelemään Hämeentietä pitkin. Poliisi on keskittänyt etsintänsä Sörnäisiin ja alueella sijaitseviin vesistöihin.

Lindellin tuntomerkit ovat seuraavat. Pituus 176 cm, paino 73 kg, lyhyet punertavat hiukset ja ruskeat silmät. Vaatetuksena siniset farmarit, ruskea vyö ja tummansininen poolopaita, jossa kolme ruskeaa nappia kauluksessa sekä todennäköisesti harmaa takki ja vaaleat kengät.

Esa Turunen

Vuonna 1958 syntynyt Esa Turunen on ollut kateissa tiistai-illasta 18.3. 2014 lähtien. Esa Turunen asuu Tohmajärvellä ja poliisin saaman ilmoituksen mukaan viimeinen havainto hänestä on tiistai-illalta 18.3.2014. Tämän hetkisen tiedon mukaan Turunen on poistunut asunnoltaan Tohmajärven Lahdenvaarantieltä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Esa Turunen on 170 cm pitkä, painaa noin 90 kg ja hänellä on ruskeat hiukset sekä punertavat viikset. Katoamishetkellä hän on mahdollisesti pukeutunut mustiin verkkareihin, mustaan toppatakkiin sekä lippahattuun.

Havainnot voi ilmoittaa poliisille numeroon 050 408 6252.

Poliisi epäilee, että katoamiseen liittyy kuvassa oleva turkoosi pakettiauto.

Jouni Tiainen

Vuonna 1968 syntynyt Jouni Tiainen katosi 7.4. 2014 aamulla Rääkkylässä. Tiainen poistui kotoaan Hypönniementieltä kello 7.30 aikoihin henkilöautolla. Tiaisen käytössä ollut ruskea Mazda 626 -merkkinen henkilöauto löytyi aamulla tyhjillään Kivisalmen sillalta ajokaistalta. Poliisi teki etsintöjä yhdessä pelastuslaitoksen kanssa auton löytöpaikan ympäristössä, mutta Tiaisesta ei kuitenkaan saatu mitään havaintoja.

Tiaisella oli yllään katoamishetkellä ruskea kangastakki, siniset farkut, tummansininen pipo ja mustat talvikengät.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja Tiaiseen ja hänen katoamiseensa liittyen. Havainnoista voi ilmoittaa Joensuun poliisiaseman päivystykseen p. 071 875 6500 tai hätäkeskukseen p. 112.

Raili Vesterinen

6.4.2014 Savitaipaleella kadonnutta, vuonna 1941 syntynyttä Raili Vesteristä ei ole vieläkään löydetty. Hän katosi Kaijankoti-nimisesta palvelutalosta aamukymmeneltä, eikä poliisin mukaan löydä kotiinsa takaisin ilman apua.

Vesterinen on noin 170 senttiä pitkä, normaalivartaloinen, hänellä on ruskeat kiharat hiukset ja hän käyttää silmälaseja. Kadotessaan naisella oli päällä valkea takki, mustat housut ja sininen päähine. Havainnot voi soittaa poliisille numeroon 050-4479574.

Juttua muokattu 5.5. klo 14.00: Jutussa alun perin mainittu Pekka Metsälampi löydettiin 1.4. Uittamon uimarannalta vedestä. Poliisin mukaan tapaukseen ei oleteta liittyvän rikosta. 

Juttua muokattu klo 16.30: Jutussa alun perin mainittu liperiläisnainen löydettiin Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan kuolleena Pyhäselän rantakaislikosta Joensuun Aavarannan lähistöltä maanantaina 21. huhtikuuta. Poliisin mukaan tapaukseen ei oleteta liittyvän rikosta ja tapausta selvitellään kuolemansyyn tutkintana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.