Mainos

Poliisi jahtasi Fouganthinea

Helsingin Käpylässä nähtiin lauantain vastaisena yönä takaa-ajo, kun helmikuussa ehdonalaiseen päässyt Nikita Fouganthine ei pysähtynyt poliisiratsiaan vaan lähti pakoon, kertoo Vartti-lehden verkkosivut.

Fouganthine oli liikkeellä henkilöautolla kolmen aikaan aamuyöllä. Hän ei pysähtynyt poliisiratsiaan pysähtymismerkeistä huolimatta.

Poliisin takaa-ajama entinen elinkautisvanki ajautui ulos tieltä Kalervonkadun ja Untamontien risteyksessä. Auto rysähti aidan läpi leikkipuistoon ja pysähtyi lopulta puistossa olleeseen telineeseen.

Vartin mukaan alkometri osoitti Fouganthinelle rattijuopumuslukemia. Karkuun ajaessaan hän päästeli paikoin huomattavaakin ylinopeutta.

Fouganthine ja kyydissä ollut nainen loukkaantuivat kolarissa lievästi.

Poliisi vahvisti Vartti.fi:lle, että kyseinen kuljettaja on yksi Suomen tunnetuimmista rikollisista Nikita Fouganthine, joka tunnetaan paremmin entisellä nimellään Juha Valjakkala. Tuomioistuin tulee myöhemmin päättämään, miten öiset tapahtumat vaikuttavat hänen ehdonalaisuuteensa.

Nikita Joakim Fouganthine (entinen Juha Valjakkala) sai elinkautisen vankeusrangaistuksen kolmesta murhasta 1980-luvun lopulla. Hän surmasi Pohjois-Ruotsin Åmselessa saman perheen isän, äidin ja pojan.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.