Mainos

Poliisi: Ilmapallopojan tarina ei ole julkisuustemppu

Yhdysvalloissa poliisi uskoo niin sanotun ilmapallopojan tarinan olevan totta.

6-vuotiaan Falcon Heenen pelättiin joutuneen ison heliumpallon kyytiin, kun se pääsi irti perheen kotipihalta Fort Collinssista Coloradosta. Lapsi löytyi kuitenkin lopulta piiloutuneena autotallin ullakolle.

Tapahtumaketjun aitoutta on kuitenkin alettu epäillä, ja perhettä on syytetty megaluokan julkisuustempusta. Mediamylläkkä paisui eilen, kun Falcon-poika lipsautti uutiskanava CNN:n haastattelussa heidän "tehneen sen vain shown takia".

Paikallinen poliisi kuitenkin uskoo, että perhe puhuu totta. Larimerin sheriffin Jim Alderdenin mukaan Heenen perhettä kuullaan kuitenkin uudelleen tapauksen johdosta, luultavasti jo tämän päivän aikana.

- Puhuttuamme pojan vanhempien kanssa ja viranomaisten oltua tapahtumapaikalla, olemme vakuuttuneita vanhempien rehellisyydestä, Alderden sanoi lehdistötilaisuudessa.

- Heidän lausuntonsa, ei-verbaalinen kommunikointi, ruumiinkieli ja tunteet olivat täysin yhteneväiset tapahtumien kanssa. Uskomme tämän olleen todellinen tapahtumaketju.

Sheriffin mukaan ei ole uskottavaa, että vanhemmat olisivat "käskeneet" poikaansa pysymään hiljaa piilopaikassaan tuntien ajan.

Mikäli perhe olisi teeskennellyt pojan katoamisen, heitä voi odottaa lievät rikossyytteet. Heidän tulisi myös maksaa pelastusoperaatiosta aiheutuneet kustannukset.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.