Mainos

Poliisi: Huumeita myyty alaikäisille kouluissa Nurmijärvellä

Keski-Uudenmaan poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan huumeiden levittämisestä alaikäisille Nurmijärven Klaukkalan kouluissa.

Poliisi epäilee noin kahden hasiskilon hankkimisesta ja levittämisestä kahta 19- ja 20-vuotiasta nurmijärveläistä miestä. Hasis levisi heidän kauttaan Klaukkalan alueelle yhteensä 49 eri henkilölle. Heistä 27 oli yli 18-vuotiasta ja alle 18-vuotiaita oli kaikkiaan 22, joista yksi oli alle 15-vuotias.

Huumeiden käyttäjien joukossa on usean eri koulun oppilaita. Tutkinnassa tuli ilmi, että kolmen koulun alueella oli tehty kouluaikana huumekauppaa.

Poliisin mukaan hasista oli hankittu Helsingistä noin 10 kuukauden aikana. Lähes kaikki epäillyt olivat ensimmäistä kertaa tekemisissä poliisin kanssa.

Poliisi epäilee kaksikkoa neljästä törkeästä huumausainerikoksesta. Poliisin mukaan teon tekee törkeäksi myydyn huumausaineen suuri yhteismäärä ja se, että huumeita on myyty alaikäisille. Huumausainerikoksia on 14. Ne ovat lähinnä pienempiä myyntejä ja levittämistä kaveriporukassa. Lisäksi poliisi tutki 49 huumausaineen käyttörikosta.

Rikoskokonaisuus on menossa syyttäjälle syyteharkintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.