Mainos

Poliisi hukkasi poliisiauton Göteborgissa

Ruotsissa Göteborgin poliisi on saanut viime päivinä vastailla kysymyksiin siitä, kuinka se onnistui kadottamaan poliisiauton viikoiksi ilman että kukaan edes huomasi. Tapauksesta uutisoi The Local.

Vastaus ei välttämättä imartele auton ”hukannutta” poliisia.

Lomalle lähtenyt göteborgilaispoliisi oli nimittäin ajanut poliisiauton Nordstanissa sijaitsevaan parkkihalliin ja unohtanut sen sinne.

Myöhemmin poliisiauto huomattiin poliisilaitoksella kadonneeksi, mutta sen sijaintia ei onnistuttu selvittämään. Autoa ei löytynyt, ennen kuin paikallisen GT-lehden toimittaja Erik Nord soitti Göteborgin poliisin päällikölle tiedustellaakseen mahdollisesti kateissa olevasta autosta.

Nord alkoi itse selvittää auton katoamista. Toimittaja onnistui selvittämään auton sijainnin muutamassa tunnissa.

Poliisi uskoo auton olleen parkkihallissa useita viikkoja. Katoaminen oli jäänyt pitkäksi aikaa huomaamatta, koska autoa normaalisti ajava poliisi oli ollut lomalla. Hän oli kuitenkin jo palannut työpaikalleen.

– Hän oli ilmeisesti kävellyt sinne tai saanut kyydin, en itseasiassa tiedä, toimittaja Nord kertoi.

Poliisia odottaa auton ”katoamisesta” vielä toinenkin kirpaisu – nimittäin painava parkkilasku. Parkkihalli, jossa poliisiauto piileksi viikkoja, veloittaa näet 30 kruunun (noin 3,1 euron) tuntitaksaa tai 210 kruunun päivätaksaa (noin 22 euron) sinne pysäköinnistä.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.