Mainos

Poliisi: Hervannan surmaaja juoksi erikoisella tavalla

Poliisille ei ole piirtynyt selvää kuvaa Hervannassa ulkoilureitillä viime maanantaipäivänä iskeneen surmaajan reitistä. Poliisi sai kuitenkin käsiinsä yhden tiedepuisto Hermian alueella toimivan yrityksen valvontakamerakuvaa, missä näkyy epäilty tekijä.

– Kyseinen mies sopii tuntomerkeiltään siihen, mitä me olemme eri silminnäkijöiltä saaneet, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pasi Nieminen Pirkanmaan poliisilaitokselta.

Silminnäkijät ovat kuvanneet poliisille, että mieshenkilö juoksi alueella erikoisella tavalla.

– Erikoisella tavalla verraten olosuhteisiin. Häntä ei ole luonnehdittu lenkkeilijäksi, vaan henkilöksi, joka juoksee nopealla tahdilla. Hän ei sovi siihen kuvaan, mitä alueella yleensä on, Nieminen sanoo.

Koska epäilty tekijä on jatkanut pakoaan jo viikonpäivät, poliisi on joutunut etenemään tutkinnassa niin sanotulla leveällä rintamalla eli tekemään kaikki toimenpiteet, mitä ylipäätään voidaan rikoksen selvittämiseksi tehdä.

Poliisi ei lähde spekuloimaan sillä, mahtaako tekijä olla jo ulkomailla.

Poliisi toivoo, että video johtaisi läpimurtoon ja kaipaa yleisöltä pienimpiäkin vihjeitä epäillyn henkilöllisyydestä.

42-vuotias kiinalaisnainen tapettiin väkivalloin, kun hän oli palaamassa lounastauolta työpaikalleen tiedepuisto Hermiassa sijaitsevaan Nokian yksikköön. Poliisi ei tutkinnallisiin syihin vedoten kerro julkisuuteen tekotapaa tai viitteitä teon motiivista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.