Poliisi: Hakunilan ammuskelu alkoi kapakkarähinästä

Vantaan Hakunilassa eilen iltapäivällä ostoskeskuksen parkkipaikalla sattunut ammuskelu liittyi aiemmin ravintolassa alkaneeseen rähinään.

Rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Vantaan poliisin väkivaltarikostutkinnasta kertoo, että poliisi kävi selvittämässä ostoskeskuksessa sijatsevassa baarissa nahisteluluontoista nujakkaa jo aiemmin sunnuntaina.

— Ampujaksi epäilty mies oli rähinän aikana kapakassa. Poliisille on vielä epäselvää, oliko paikalla myös ampumisen uhri.

Ampujaksi epäilty mies palasi ravintolaan iltapäivällä muutaman muun miehen kanssa. Epäilty ja uhri tapasivat ravintolan edessä ja tässä yhteydessä epäilty ampui yhden laukauksen uhrin vatsaan. Poliisin mukaan uhrin tila on vakaa, mutta vakava.

Uhrilla oli tapahtuma-aikaan Helvetin enkelien jengiliivit päällään. Tapahtumapaikalla oli myös toinen henkilö, joka oli pukeutunut kyseisen jengin liiveihin.

Ilta-Sanomien haastatteleman Vantaan poliisin rikosylikomisario Timo Nyyssösen mukaan kyse ei kuitenkaan ollut jengisodasta eikä moottoripyöräjengin sisäisistä välienselvittelyistä, vaan ampuminen johtui ravintolassa alkaneesta kähinästä.

Poliisin mukaan ampuja oli voimakkaassa humalassa. Poliisi on pidättänyt ampujan, jota epäillään tapon yrityksestä.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat