Poliisi etsintäkuulutti vimpeliläismiehen

Poliisi jatkoi keskiviikkona vimpeliläismiehen ampujan etsintöjä. Mies surmattiin ampumalla metsätyömaalla Vimpelin Sahin kylässä eilen. Poliisi on etsintäkuuluttanut teosta epäiltynä surmatun naapuristossa asuvan 36-vuotiaan Harri Vesalan.

Surmatyöstä epäilty on liikkunut punaisella Opel Ascona -merkkisellä henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on VOP-797. Etsintäkuulutettu on nähty Karstulassa tiistaina iltapäivällä. Myöhemmin samana iltana tehtyjen havaintojen mukaan hän olisi liikkunut autolla myös Jurvassa ja Isossakyrössä. Poliisin mukaan Vesala saattaa olla aseistautunut ja vaarallinen.

Surmatyö tapahtui tiistaina puolen päivän jälkeen. Surmattu 45-vuotias mies oli poistumassa isänsä kanssa metsätyömaalta. Autolle päästyään isä kuuli työmaan suunnasta laukauksia ja löysi poikansa kuolleena. Surman motiivi on toistaiseksi hämärän peitossa.

Teosta etsintäkuulutettu Harri Vesala on on pyylevähkö, noin 160 senttiä pitkä ja hänellä on tummat kiharat hiukset. Hän on pukeutunut ilmeisesti farmarihousuihin ja siniseen tuulitakkiin. Mahdolliset havainnot etsitystä voi ilmoittaa Lapuan poliisille, jonka puhelinnumero on 06-8622301.
(STT)

Lue myös:

    Uusimmat