Mainos

Poliisi etsintäkuulutti raiskaajan Lahdessa

Päijät-Hämeen poliisi on tunnistanut raiskauksesta epäilyn miehen Lahdessa ja etsintäkuuluttanut tämän.

Raiskaus tapahtui aamuyöllä 4. kesäkuuta, kun noin 25-vuotias nainen riiteli poikaystävänsä kanssa Aleksanterinkadulla. Kadun laitaan pysähtyi punainen, todennäköisesti Ford Escort Express -merkkinen pakettiauto, jossa oli poliisin mukaan kaksi ulkomaalaisperäistä miestä.

Nainen nousi autoon, ja kuljettaja ajoi vastoin naisen pyyntöä metsikön laitaan. Nainen pakeni läheiselle pururadalle, mutta auton kyydissä ollut mies juoksi naisen kiinni ja raiskasi hänet pururadalla. Miehet jättivät naisen metsään ja poistuivat paikalta.

Poliisi sai lukuisia vihjeitä punaiseen pakettiautoon ja epäiltyyn raiskaajaan liittyen, joiden avulla tekijä tunnistettiin. Miestä ei kuitenkaan ole tavoitettu. Epäilty ei ole Suomen kansalainen ja hänet on nyt etsintäkuulutettu.

Poliisi epäilee, että epäillyn tekijän seurueessa oli muitakin henkilöitä. He ovat liikkeellä samaisella punaisella ford-merkkisellä pakettiautolla, sekä 1996 vuosimallisella, turkoosilla tai tummanharmaalla Fiat Ducato pakettiautolla. Poliisin mukaan Fiat Ducaton erityistuntomerkkinä on sen katolla oleva keltainen "majakka".

Poliisi epäilee, että molemmat autot liikkuvat tällä hetkellä Pohjanmaan suunnalla. Poliisi pyytää havaintoja autosta lähimmälle poliisille.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.