Mainos

Poliisi etsii tätä nuorukaista - ryösti pikkusumman takia Siwan

Nuori mies ryösti Siwa-kaupan eilen Helsingin Herttoniemessä teräaseella uhaten. Ryöstäjä sai haltuunsa poliisin mukaan erittäin vähäisen summan rahaa.

Nuorukainen tuli eilen puoli kuuden aikaan Herttoniemen Siwaan Siilitiellä ja ilmeisesti odotteli asiakkaiden vähenemistä kaupassa. Nuori mies siirtyi kassalle, jossa hän otti esiin teräaseen ja vaati myyjää luovuttamaan rahaa.

Hän sai haltuunsa erittäin vähäisen summan rahaa ja pakeni kaupasta Siilitien metroaseman suuntaan.

Tekijä on noin 15-vuotias, todennäköisesti somalitaustainen poika, joka oli tapahtuma-aikaan pukeutunut tummiin housuihin ja tummaan hupulliseen talvitakkiin. Päässä tekijällä oli tumma pipo, jossa selvästi erottuva keltainen tai vihreä raita. Jalassa tekijällä oli tummat vapaa-ajankengät, joiden alaosa on valkoinen. Kengissä leveät valkoiset nauhat.

Tekijä puhui suomea.

Kaupassa oli tapahtuma-aikaan henkilökunnan lisäksi asiakkaita, mutta kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä, koska anastuksen yhteydessä käytettiin teräasetta väkivallalla uhkaamiseen. Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että teosta voi saada kaksi vuotta vankeutta.

Vihjeet tekijän henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan Helsingin poliisiin virka-aikana numeroon 040 594 0037 ja muuna aikana numeroon 071 877 4080.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.