Poliisi etsii rahavarkauspaikalta poistunutta vanhaa Saabia

Saab oli väriltään tummanpunainen ja sen rekisteritunnuksen alkuosa ilmeisesti PIM. Pysähtyneestä pakettiautosta vietiin eilen kymmeniätuhansia euroja.

Helsingin poliisi kaipaa vihjeitä henkilöautosta, joka poistui eilen rahavarkauden kohteeksi joutuneen pakettiauton läheisyydestä. Liikennevaloihin pysähtyneestä pakettiautosta vietiin kymmeniätuhansia euroja sen jälkeen, kun sivullinen oli ilmoittanut pakettiauton kuljettajalle auton takarenkaan olevan puhki.

Mannerheimintie 40:n kohdalle renkaan vaihtoon pysähtynyt logistiikkayritys John Nurminen Oy:n auton kuljettaja huomasi pian autostaan kadonneen merkittävän summan rahaa. Tapaus sattui kello 15.20 pohjoiseen menevän kaistan puolella.

Poliisi kaipaa havaintoja rikoksen kohteena olleen hopeanvärisen Opel-pakettiauton läheisyydessä liikkuneesta tummanpunaisesta Saab 9000-henkilöautosta, joka poistui tapahtumapaikalta Mannerheimintietä pohjoiseen ja kääntyi edelleen Tukholmankadulle. Auto on 90-luvun alun vuosimallia ja rekisteritunnuksen alkuosa ilmeisesti PIM. Auto on mahdollisesti Ruotsin rekisterissä.

Kaikki havainnot voi soittaa virka-aikaan numeroon (09)1895448 ja muina aikoina numeroon (09)1894002.

Poliisi on kuulustellut joitakin henkilöitä, mutta ketään ei ole otettu kiinni. Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat