Mainos

Poliisi etsii puukottajaa Helsingin Kalliossa

Helsingin Kalliossa Helsinginkadun ja Kaarlenkadun risteyksessä tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puoliltaöin pahoinpitely, jossa mieshenkilö löi toista miestä veitsellä oikeaan kylkeen.

Puukotuksen 21-vuotias uhri oli ollut kahden kaverinsa kanssa ohittamassa em. kulmauksessa sijaitsevia ravintoloita. Kadulla oli ollut 2-3 miehen ja 2 naisen porukka, joista yksi nainen oli tullut roikkumaan uhrin kaverin kylkeen. Uhrin kaveri oli yrittänyt hätistellä naista pois, jolloin yksi naisen seurassa olleista miehistä oli tullut paikalle ja miesten pyrkiessä jatkamaan matkaansa lyönyt uhria veitsellä oikeaan kylkeen.

Tämän jälkeen uhri oli kävellyt urheilutalossa sijaitsevalle ravintolalle hakemaan apua. Uhrin seurueeseen tuppautunut nainen oli seurannut uhria ravintolalle saakka, mutta poistunut sitten Helsinginkatua Hämeentien suuntaan.

Tekoon syyllistynyt noin 20-vuotias suomalainen mies oli ollut normaali, hoikka ja pituudeltaan arviolta 180-185 cm. Hän oli pukeutuneena vaaleaan takkiin ja kirjavaan pipoon. Nainen oli ollut iältään enintään 25 vuotta, noin 170-cm pituinen, pukeutuneena tummaan lyhyehköön puseroon ja ruskeaan huiviin, joka oli kiedottu kaulan ympäri.

Poliisi pyytää tästä tapahtumasta tai porukasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikköön, puh. virka-aikana (09) 189 5335 ja virka-ajan ulkopuolella (09) 189 4002.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.