Poliisi etsii parkkipaikalla kolaroinutta naista ja nuorta anime-tyttöä – tunnistatko itsesi kuvauksesta?

Lapin poliisi etsii Rovaniemen Hovimäen parkkipaikalla toiseen autoon kolaroinutta autoilijaa ja tämän seuralaista. Parkkipaikkakolari tallentui turvakameratallenteelle ja poliisi etsii nyt tallenteissa näkyvää kaksikkoa.

Poliisi kertoo, että noin 45–50-vuotiaan naisen kuljettama viistoperäinen tai coupe-mallinen vaalea Ford Mondeo -henkilöauto peruutti toista autoa päin parkkipaikalla reilu viikko sitten 12. heinäkuuta iltapäivällä puoli neljän aikaan. Kolaroinnin jälkeen kuljettaja ja tämän kyydissä ollut nuori tyttö asioivat Hovimäen liikkeessä.

Kuljettaja oli tekohetkellä pukeutunut mustavalkoraidalliseen puseroon ja tummiin housuihin ja sandaaleihin. Naisella oli tummat hiukset kiinni niskassa ja mukana tumma olkalaukku. Kyydissä ollut tyttö oli taas poliisin mukaan noin 12–17-vuotias ja pukeutunut anime- tai manga-tyylisesti. Tytöllä oli musta paita ja kaulalla punainen huivi tai paitaan kuulunut punainen kuvio, musta polvipituinen röyhelöhame, polven yli ulottuvat punamustaraidalliset sukat ja punaiset tai tummat tennarit. Lisäksi tytöllä oli mustasankaiset silmälasit, pääpanta ja tummat hiukset kiinni.

Poliisi pyytää nyt parkkipaikalla kolaroinutta ja tämän seuralaista ilmoittautumaan liikennevahingon selvittämiseksi numeroon 029 5466 250.

Lue myös:

    Uusimmat