Mainos

Poliisi etsii näitä lompakkovarkauksista epäiltyjä miehiä

Keski-Uudenmaan poliisilaitoksella on tutkittavana lompakkovarkaussarja, joka alkoi syyskuun lopulla. Rikossarja käsittää ostosmarketeissa ja kaupoissa tehtyjä kymmeniä lompakkovarkauksia, joiden yhteydessä kansainväliset taskuvarkaat ovat saaneet haltuunsa käteisen rahan lisäksi pankkikortteja ja korttien tunnuslukuja.

Saaduilla pankkikorteilla on nostettu eri puolilla Suomea pankkiautomaateista käteistä rahaa tähän mennessä tuhansien eurojen edestä.

Rikosten tekijöiksi epäillään oheisissa kuvissa esiintyviä ulkomaalaisia miehiä, jotka ovat mahdollisesti lähtöisin Italiasta tai Romaniasta.

Rikoksen kohteeksi joutuneet henkilöt ovat kaikki olleet pääasiassa 40 - 80 -vuotiaita yksin liikkeissä ostoksilla olleita naisia. Rikoksista epäillyt miehet ovat seuranneet liikkeen sisällä kohdehenkilöä ennen varsinaista lompakon anastusta.

Miehistä on tehty havaintoja mm. Järvenpäässä, Forssassa, Kajaanissa ja Sotkamossa.

Keski-Uudenmaan poliisilaitos pyytää yleisön havaintoja kuvassa esiintyvistä miehistä, heidän liikkumisesta ja heidän käytössä olleista autoista sekä majoitustietoja.

Heidän tiedetään yöpyneen syksyn aikana eri puolilla Suomea sijaitsevissa hotelleissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.