Mainos

Poliisi etsii isoa miestä epäiltynä ravintolapahoinpitelystä

Julkisuuteen levinnyt, ravintolan valvontakameran nauhalle tallentunut mies ei ole pahoinpitelijä.

Helsingin poliisi etsii nuorehkoa isokokoista miestä epäiltynä Helsingin toissaviikkoisesta ravintolapahoinpitelystä.

Rusikoinnin kohteeksi joutunut 33-vuotias paikkakuntalainen mies on edelleen sairaalassa. Uhri sai teon yhteydessä vakavan aivovamman.

Toistaiseksi tuntematon mies pahoinpiteli helsinkiläisen varhain lauantaina 22. syyskuuta ravintola KY Klubilla. Uhria lyötiin nyrkillä kasvoihin, minkä jälkeen hän kaatui ja loukkaantui.

Pohjoisella Rautatienkadulla sijaitsevassa ravintolassa oli tapahtumahetkellä runsaasti asiakkaita. Poliisi kaipaakin edelleen yhteydenottoja tapauksen nähneiltä ihmisiltä.

Pahoinpitelijäksi epäilty tallentui ravintolan valvontakameran nauhalle. Mies tuli ravintolaan tapahtumayönä noin puoli yhden aikaan toverinsa kanssa. Valvontakameran kuvista on nähtävissä, että mies lunasti takkinsa narikasta pian pahoinpitelyn jälkeen. Hän poistui KY Klubilta yksin.

Epäilty on nuorehko, yli satakiloinen mies, jolla on lyhyet hiukset. Hänellä oli yllään vaalea paita, jossa oli kapeita tummia raitoja. Lähtiessään pois ravintolasta mies otti mukaansa valkoisen takin, jonka selässä ja etuosassa olivat kirjaimet D&G.

Kaikki tiedot tapauksesta voi ilmoittaa poliisille virka-aikana numeroon 09-189 5370 ja sen ulkopuolella numeroon 09-189 4002.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.