Poliisi etsii dynamiittipariskuntaa

Raisiossa ja Maskussa räjäytettiin keskiviikkoiltana kaksi räjähdettä. Poliisi epäilee, että sama pariskunta on ollut molempien räjäytysten takana ja pyytää havaintoja tapahtumista.

Keskiviikkoiltana noin kello 23.00 aikaan kuului Maskun hiekkakuopilla 8-tien tuntumassa kova pamaus. Poliisipartion suorittamissa tutkimuksissa kävi ilmi, että paikalla oli räjäytetty ilmeisesti dynamiittia ja maahan oli muodostunut lähes metrin syvyinen ja laajuinen kuoppa.

Paikalla oli nähty pariskunta, joka sittemmin poistui todennäköisesti henkilöautolla paikalta.

Runsaan puolen tunnin kuluttua kuultiin toinen samalainen pamaus Haunisten altaan maastosta Raisiossa. Tekijöistä on sielläkin saatu havaintotietoja. Poliisi olettaa kyseessä olevan saman pariskunnan.

Pariskunnan tuntomerkeiksi on sanottu miehen olevan noin 30-vuotias ja tummahiuksinen. Hänellä on pieni leukaparta. Mies on noin 185 cm ja normaalivartaloinen. Yllään miehellä on musta takki, jossa kyynärpäissä ruskeaa ja jalassa farkut.

Nainen on suurinpiirtein miehen ikäinen ja hänellä on vaaleat mahdollisesti blondatut hiukset.

On todennäköistä, että pariskunnalla on vieläkin hallussaan räjähteitä, Varsinais-Suomen poliisi kertoo.

Poliisi etsii heitä ja pyytää ilmoittamaan edellä mainittuihin tunnistetietoihin sopivista havaintotiedoista Turun poliisiin vihjenumeroon 046-6280262.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat