Mainos

Poliisi etsi kadonnutta Tirkkosta maastossa - yli 50 etsijää

Joulukuun alussa kadonnutta sipoolaista Seppo Tirkkosta on tänäänkin etsitty maastosta itäisellä Uudellamaalla.

Poliisi suoritti tänään ja eilen maastoetsintää varusmiesten ja vapaaehtoisten kanssa Loviisan Vanhankylän alueella.

– Olemme tehneet laajat etsinnät, mutta emme löytäneet mitään. Suurella joukolla olemme etsineet, tutkinnanjohtaja Peter Fagerholm toteaa MTV3 Uutisille.

Etsintöihin osallistui kumpanakin päivänä noin 30 varusmiestä, 20 vapaaehtoista ja muutama poliisi. Fagerholmin mukaan poliisi analysoi tilannetta ensi viikolla uudelleen, jolloin tehdään päätökset jatkotoimenpiteistä.

– Täytyy muistaa, että nyt on talvi ja lumi on ehtinyt tulla. Olisi ollut tietysti mukavaa, jos etsinnät olisi voinut tehdä aikaisemmin. Nyt pitää miettiä, onko järkevää lähteä tarkempiin etsintöihin vai joutuuko sitten odottamaan vaikka kevättä.

Viimeiset havainnot Tirkkosesta ovat keskiviikolta 7. joulukuuta, kun Tirkkosta muistuttava mies oli nähty kahden muun henkilön kanssa mustan Mercedes-Benz 200 -auton kyydissä Porvoonväylällä matkalla kohti itää. Auto oli Viron rekisterissä.

Tirkkonen on syntynyt vuonna 1961. Hänen vartalonsa on tanakka ja otsansa sekä päälakensa kalju. Hän on 177 senttimetriä pitkä.

Havainnot Tirkkosesta ja autosta voi ilmoittaa numeroihin 0718738730 ja 0718738773 tai sähköpostiosoitteeseen vihje.porvoo@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.