Mainos

Poliisi esittelee uusimman työkoiransa ja ottaa samalla kantaa pentutehtailuun

Oulun poliisi ottaa esittelee Facebook-sivuilla uusimman koiranpentunsa Ässän, joka aloittaa myöhemmin uransa poliisikoirana. Samalla poliisi ottaa kantaa pentutehtailuun.

Poliisi kirjoittaa päivityksen ikäänkuin koiran sanomaksi, ja muistuttaa, että koira kannattaa hankkia vain hyvämaineisista kenneleistä.

– Meidät poliisikoirat hankitaan kuulemma entuudestaan tiedetyistä, hyvämaineisista kenneleistä. Meidän koulutus on kuulemma niin kallista, että kennelin suhteen ei kannata ottaa mitään riskiä, kirjoittaa poliisi Ässä-nimisen pennun suulla.

– Olen kuullut kun ne ihmiset puhuu jostain pentutehtaista. Mulla ei oo siitä tarkempaa tietoa, mutta kuulostaa kyllä rumalta. Entä jos minäkin olisin joutunut aloittamaan elämäni tehtaassa...

– Olen muuten luonnollisesti rekisteröity. En poliisin rikosrekisteriin vaan semmoiseen toiseen rekisteriin.

Poliisi muistuttaa, että koirarotua kannattaa miettiä tarkkaan, jotta lemmikki olisi mahdollisimman sopiva perheeseen.

– Kannattaa muuten sitten miettiä aina ennen kuin hankkii koiran, että me asutaan teidän kanssa helposti yli 10 vuotta! Se on aika pitkä aika se. Meitä on eri rotuja, jotka tykkää eri asioista ja tekee eri hommia. Minä jaksan jo peuhata ja riehua tosi paljon. Jos ei jaksa semmoista niin kannattaa ottaa joku toiselainen koira! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.