Mainos

Alue eristetty Suonenjoen keskustassa asemiehen vuoksi – liikkumista rajoitettu ja asukkaiden pysyttävä poissa ikkunoista

Poliisi on eristänyt alueen Suonenjoen keskustassa siellä linnoittautuneen asemiehen vuoksi.

Alue rajautuu idässä Valkeisenkatuun ja junarataan, pohjoisessa Ukkolankatuun ja lännessä Koulukatuun ja Kaatronkatuun. Poliisin rajaamalla alueella liikkuminen on kielletty. Lisäksi alueen sisällä asuvia kehotetaan pysymään pois ikkunoista.

Alueella sijaitsevaan kerrostalohuoneistoon on linnoittautunut 23-vuotias paikallinen mies, jonka poliisi olettaa olevan aseistautunut ampuma-aseella. Tämän vuoksi miestä pidetään ympäristölleen vaarallisena.

Mies ei ole suostunut tottelemaan poliisin käskytystä tulla ulos Rautalammintiellä sijaitsevasta asunnosta. Poliisi on saanut mieheen keskusteluyhteyden ja jatkaa neuvotteluja tämän kanssa.

Miestä oltiin ottamassa kiinni

Poliisi pyytää myös läheisen koulun oppilaiden vanhempia huomioimaan lasten koulumatkan turvaamiseksi poliisin tekemät liikkumisrajoitteet alueella.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisi meni ottamaan asunnossa olevaa miestä kiinni toisen tapauksen takia.

Poliisi ei tutkinnanjohtajan päätöksestä kerro tässä vaiheessa, minkälaisesta asiasta kiinniotossa oli kyse.

Kaupoille ei pääse

Radio Novaan soittanut paikallinen mies vahvistaa Suonenjoen keskustan olevan eristetty.

– Ei pääse kauppaan, ei pääse Alkoon. Poliisi on sulkenut tiet eikä keskustaan pääse ennen kun poliisi antaa luvan, hän kertoo.

Hän oli itse tilanteen alkaessa sisällä kaupassa, josta heidät päästettiin pois takaoven kautta, koska pääovesta ei tilanteen vuoksi saanut kulkea.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.