Mainos

Poliisi epäilee Turun paloja tahallaan sytytetyiksi

Aamuyöllä Turussa syttyneitä puutalojen paloja tutkitaan tuhotöinä.

Poliisi epäilee, että aamuyöllä.Turun keskustassa ja sen lähistöllä liekehtineet kaksi asumatonta puutaloa on sytytetty tahallaan. Poliisi tutkii kumpaistakin tapausta tuhotyönä.

Kupittaankadun ja Purokadun kulmassa sijaitsevassa talossa palo alkoi talon päädystä ja levisi ylöspäin ullakolle. Pelastuslaitos sai lopulta rajattua palon vain yhteen huoneistoon. Ullakon kautta osaan muista huoneistoista pääsi savua ja nokea.

Koulukadun ja Eerikinkadun kulmassa sijaitsevan talon palo ei päässyt etenemään nopeasti, ja liekit vahingoittivat vain yhtä huonetta.

Vanhojen rakennusten välillä on etäisyyttä linnuntietä reilu kilometri. Kupittaankadun ja Puronkadun rakennus on määrätty purettavaksi, sillä Turun kaupunki on suunnitellut tontille pyörätietä. Koulukadun ja Eerikinkadun kulmassa sijaitseva talo on purku-uhan alla.

Poliisin mukaan kummassakin talossa on oleskeltu luvattomasti. Poliisi pyytää ilmoittamaan öisistä havainnoista ja poikkeuksellisista äänistä numeroihin 02-2815150 ja 02-2815441.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.