Poliisi epäilee henkirikosta Tampereen Nekalantien palossa

Nekalantien paikkeilla nähtiin paloyönä kolmen tai neljän henkilön seurue, joka Luodon mukaan saattaa liittyä rikokseen.

Tampereen poliisi epäilee, että Nekalantiellä tiistaina aamuyöllä sattuneeseen tulipaloon liittyy henkirikos. Poliisin mukaan palaneesta asunnosta löytyneet kaksi vainajaa surmattiin todennäköisesti teräaseella. Myös paloa poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi.

- Vaikuttaa siltä, että palon sytyttämisellä on yritetty peitellä jälkiä, sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Jari Luoto.

Palo syttyi kaksikerroksisen puukerrostalon alakerran huoneistossa. Asunnosta kuolleina löytyneet miehet ovat poliisin mukaan todennäköisesti vuonna 1948 syntynyt huoneiston asukas ja hänen vuonna 1974 syntynyt poikansa, joka asui tilapäisesti isänsä luona.

Nekalantien paikkeilla nähtiin paloyönä kolmen tai neljän henkilön seurue, joka Luodon mukaan saattaa liittyä rikokseen. Poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 050-3954149 tai 050-4063457.

Eilen oli Luodon mukaan vielä epävarmaa, oliko jompi kumpi vainajista liikkunut surmailtana tai -yönä jossain tai joidenkin henkilöiden seurassa. Isä oli osin liikuntarajoitteinen, joten hän on Luodon mukaan todennäköisesti käynyt melko harvoin asuntonsa ulkopuolella.

Asunto oli jo ilmiliekeissä, kun lehdenjakaja soitti hätäkeskukseen tiistain vastaisena yönä noin kello 3.30.

Pienkerrostalon muut asukkaat onnistuttiin paloyönä evakuoimaan, eikä kukaan heistä saanut vammoja. Tuleen sytytetty huoneisto tuhoutui, mutta suurin osa talon 12 asunnosta säilyi asuinkelpoisina.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat