Mainos

Poliisi ei usko dna:n vievän Malmön maahanmuuttaja-ampujan jäljille

Malmön poliisi on kertonut lehdistötilaisuudessaan pidättäneensä 34-vuotaan miehen epäiltynä kahden ihmisen haavoittamisesta konepistoolilla. Miehellä ei todennäköisesti kuitenkaan ole mitään yhteyttä maahanmuuttajiin kohdistuneisiin ampumisiin, vaan tämä väkivallanteko liittyy ilmeisesti rikollisliigan keskinäiseen välienselvittelyyn.

34-vuotias mies vangitaan huomenna ja näytöt kahden ihmisen haavoittamisesta konepistoolilla ovat vahvat. Ampumiset olisivat tapahtuneet viime viikon keskiviikkoyönä.

Mitä tulee maahanmuuttajia vainonneeseen sarja-ampujaan, hänestä ei poliisilla ollut tänään juurikaan uutta kerrottavaa. Miehen rikollisprofiili on nyt valmistunut; hänen tapansa toimia on selvillä, hän liikkuu yksin todennäköisesti polkupyörällä, iskee pimeään aikaan ja pakenee heti paikalta jälkiä jättämättä. Tämä kaikki on ollut tiedossa jo aikaisemmin. Dna-tutkimukset ovat kesken, mutta ilmeisesti poliisi ei suhtaudu mahdollisiin tuloksiin kovin luottavaisesti.

Nyt Malmössä pelätään, iskeekö mies uudelleen vai pitääkö hän tauon, joka saattaa vaikeuttaa tutkimuksia entisestään. Samalla pelko malmöläisten keskuudessa kasvaa päivä päivältä poliisin rauhoittelusta huolimatta.

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.