Mainos

Poliisi: Aviopari nettosi jättisummia varastetuilla peleillä

Poliisi epäilee avioparia erittäin laajasta varkaussarjasta.

Avioparin epäillään varastaneen noin 3 800 tietokonepeliä kahden viime vuoden aikana ja myyneen pelit internetissä. Poliisin mukaan aviopari on tienannut rikoshyötynä yli 80 000 euroa.

Pääepäilty aviopari asuu Keski-Pohjanmaalla. Poliisin mukaan noin 40-vuotias mies on ollut huomattavasti aktiivisempi kuin hänen noin 20-vuotias vaimonsa. Mies on edelleen tutkintavankeudessa.

Aviopari tehtaili varkaudet pääasiassa Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon kaupoissa.

Poliisi pääsi rikossarjan jäljille syyskuussa, kun pariskunta jäi kiinni Siilinjärvellä. Poliisi alkoi tuolloin tutkia juttua perusteellisemmin.

Pääepäilty on tunnustanut kuulusteluissa syyllistyneensä muun muassa törkeään varkauteen, virkamiehen vastustamiseen sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Juttu on lähipäivinä siirtymässä syyteharkintaan. Pariskunnan lisäksi muita epäiltyjä on 32. Heitä epäillään kätkemisrikkomuksesta tai kätkemisrikoksesta, koska he ovat ostaneet halvalla anastettuja tuotteita vähäistä määrää enemmän tai ovat myyneet halvalla hankittuja tuotteita eteenpäin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.