Mainos

Poliisi: Ampuja valikoi uhrinsa satunnaisesti

Keski-Uudenmaan poliisi kertoo MTV3 Uutisille, että tällä tietoa Hyvinkään ampujan uhrit olivat satunnaisia, ja hänen oli tarkoitus tappaa mahdollisimman monta ihmistä.

Ylikomisario Timo Leppälä Keski-Uudenmaan poliisilaitokselta sanoo, että tämän hetkisten tietojen mukaan kyseessä oli valitettava yksittäistapaus, jossa tekijä valitsi uhrinsa satunnaisesti.

– Motiivista ei ole mitään tietoa.

Keski-Uudenmaan poliisilaitos ja keskusrikospoliisi jatkavat tiiviisti ammuskelun selvittämistä.

Ylikomisario Leppälä varmisti myös, että haavoittunut, kriittisessä tilassa oleva poliisi on työharjoittelija. Hän toimi kuitenkin täsmälleen samoin valtuuksin kuin muut poliisit, eikä haavoittumista olisi voitu estää.

– Tapahtunutta ei olisi voitu estää, koska kysymyksessä oli hätävarjelutilanne ja tällaisissa tapauksissa lähin partio ottaa tehtävän aina hoitaakseen.

– Tämän hetkisten tietojen mukaan epäillyn oli tarkoitus ampua mahdollisimman paljon. Nopealla paikalletulolla estettiin lisävahinkojen syntyminen.

MTV3 Uutiset tavoitti superpesisjoukkue Hyvinkään Tahkon puheenjohtajan Ossi Savolaisen hetki sitten Tukholmasta. Hän ei usko, että ampujalla ja joukkueella on ollut mitään tekemistä toistensa kanssa.

– En usko missään nimessä. En ole edes ajatellut asiaa tuosta lähtökohdasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.