Mainos

Poliisi ampui alastoman miehen Atlantassa

Yhdysvalloissa puidaan jälleen tapausta, jossa on kyseenalaistettu poliisin aseenkäyttö. Poliisi ampui eilen kuoliaaksi sekavasti käyttäytyneen, alastoman ja aseettoman miehen Atlantan alueella .

Poliisi saapui paikalle Dekalb Coyntyyn saatuaan hälytyksen häiriintyneesti käyttäytyneestä miehestä, joka oli koputellut taloyhtiönsä oviin ja ryöminyt alastomana maassa.

Poliisi oli kohdannut alastoman miehen parkkipaikalla. Mies oli lähtenyt juoksemaan kohti poliisia, joka oli perääntynyt tilanteessa. Poliisi käski alastonta miestä pysähtymään ennen kuin ampui tätä kahdesti.

Alastoman miehen ampuneella poliisilla oli mukanaan myös etälamautin. Georgian viranomaiset tutkivat ampumatapauksen, poliisipäällikkö Cedric Alexander kertoo. Alexanderin mukaan ”on todennäköistä olettaa”, että kuoliaaksi ammuttu alaston mies oli mielisairas.

Yhdysvalloissa on puitu viime aikoina useita kohua herättäneitä ampumatapauksia, joissa tummaihoinen, aseeton henkilö on kuollut poliisin luodeista. Nyt tapahtunut ampuminen oli ainakin kolmas vastaavanlainen sitten viime perjantain.

Perjantaina poliisin ampumaksi joutui aseeton, etsintäkuulutettu mies Denverin lähistöllä. Samana päivänä Madisonissa, Wisconsinissa poliisi ampui kuoliaaksi puolestaan aseettoman 19-vuotiaan nuorukaisen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.