Mainos

Poliisi: Alavuden pahoinpitelystä tehty rikosilmoitus

Alavuden poliisin mukaan 12-vuotiaan pojan pahoinpitelystä Tuurin kylän jääkiekkokaukalossa on tehty rikosilmoitus poliisille.

 12-vuotias Samu-poika sai keskiviikkoiltana verta vuotavan haavan päähänsä Tuurin kylän jääkiekkokaukalossa, pelin jälkeen. Toinen samanikäinen poika oli rikosilmoituksen mukaan lyönyt Samu-poikaa luistimensuojalla päähän. Pojalla on epilepsia.

Poliisin mukaan pojan äiti on tehnyt jääkiekkokaukalossa tapahtuneesta pahoinpitelystä rikosilmoituksen.

– Kyseessä oli pieni haava päässä. Tällaisia nahisteluja sattuu lasten välillä vähän väliä. Kukaan ei kuitenkaan saa lyödä toista ihmistä, eikä erityisesti päähän, sillä yksikin lyönti voi olla kohtalokas ja aiheuttaa vakavia vammoja, tapausta tutkiva poliisi sanoo.

Myöhemmin päivällä poliisin tutkimuksissa ilmeni, että pojilla oli ollut ennen lyöntiä sanaharkkaa keskenään. Poliisin tutkimuksissa oli selvinnyt, että sanaharkan oli aloittanut päähänsä tällin saanut Samu-poika.

Tapauksen osapuolet ovat alaikäisiä, joten heillä ei ole rikosoikeudellista vastuuta. Tapaus siirtyy siis lastensuojeluviranomaisille.

Tapauksessa erityistä kouhua on nostattanut Alavuden terveyskeskuksen toiminta.

Nahistelun jälkeen pojan äiti vei poikansa kiireesti Alavuden terveyskeskukseen, jossa pojan haavaa ei hoidettu, sillä terveyskeskus oli ehtinyt sulkeutua juuri muutamaa minuuttia aiemmin.

 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.