Mainos

Poikaystävä lahjoitti tyhjän rasian – tyttöystävä reagoi odottamattomasti

Poikaystävä antoi tyttöystävälleen tyhjän laatikon, mutta tyttöystävän reaktio oli kaikkea muuta kuin odotetty.

"Tyhjän laatikon pilan" voi toteuttaa antamalla kumppanilleen sormusrasiaa muistuttavan laatikon, ja katsoa hänen reaktionsa muuttuvan ilahtuneesta raivostuneen kautta surulliseksi. Eräs poikaystävä ei kuitenkaan pilaillut.

21-vuotias Braxton Sislo työskentelee puhelinliikkeessä, ja sai pomoltaan tyhjän rasian, jossa uunituore puhelin oli saapunut. Pomo ajatteli, että Sislo voisi hyödyntää pakkauksen.

Sislo puolestaan kertoo Buzzfeedille ajatelleensa, että hänen tyttöystävänsä, Ray, saattaisi tarvita rasiaa johonkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sislo lähetti Raylle kuvan rasiasta, ja kirjoitti: "Hei, hommasin sinulle rasian. Se on vain rasia. Sen sisällä ei ole mitään. Mutta voit vaikka laittaa sinne tavaroita."

Mies ajatteli, että vastauksena voisi tulla kohtelias "kiitos", mutta sen sijaan tyttöystävä oli enemmän kuin kiitollinen. Hän vaikutti aidosti ilahtuneelta ja innostuneelta. 

"JESSSS KULTA!!! Voin laittaa sinne korujani, olen halunnut yksinkertaista rasiaa jo pitkään", tyttöystävä hehkutti muiden ilahtuneiden viestien lisäksi.

Sislosta tyttöystävän reaktio oli niin hellyttävä, että hän julkaisi kuvakaappauksen keskustelusta Twitterissä, jossa myös kymmenet tuhannet ihmiset ihastuivat siihen.

Lähde: Buzzfeed

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.