Poikaansa sureva John Travolta murtumispisteessä

Ainoan poikansa puoli vuotta sitten menettänyt John Travolta on ystävien mukaan täysin murtumispisteessä.

Suosikkinäyttelijä ei näytä pääsevän yli Jett-poikansa äkillisestä kuolemasta. Julkisuudesta suru-uutisen jälkeen poistunut Travolta on pitänyt hiljaiseloa eikä ole näyttänyt naamaansa julkisuudessa kuukausiin.

Mies bongattiin kuitenkin Miamin lentokentältä muuttuneessa habituksessa. Miehen varteen oli tullut lisäkiloja ja muutenkin Travolta näytti täysin murtuneelta.

Travolta on nyt henkisesti niin romuna, ettei ole pystynyt osallistumaan edes tuoreen elokuvansa, The Taking Of Pelham 123, promoamiseen.

– Yhtenä hetkenä hän on kunnossa, seuraavana kyynelissä. Hän on niin, niin ihana ihminen, työkaveri Denzel Washington paljasti.

Miehen ystävät ovat syystä huolissaan Travoltan henkisestä tilasta. Jettin kuoleman lisäksi miehen mieltä painavat myös skientologiaan liittyvät huolet.

Homopaljastuksia?

Yli kolmekymmentä vuotta lahkon keulakuvana ollut Travolta on tietojen mukaan ajautunut riitoihin lahkon kanssa ja on harkinnut eroamista.

Travoltan usko lahkon toimintaan joutui koetukselle sen jälkeen, kun skientologia ei pystynyt auttamaan hänen Jett-poikaansa.

Lahkon oppien mukaan Jett-pojalla diagnosoitu autisimi ei ole sairaus eikä sitä pidä hoitaa lääkkeillä. Jett Travolta kuoli Bahamalla uutenavuotena sairauden aiheuttamaan kohtaukseen. Oikea lääkehoito olisi kuitenkin pelastanut 16-vuotiaan pojan.

Lahkosta eroaminen ei ole kuitenkaan helppoa, koska skientologit tuovat eron jälkeen julkisuuteen kaiken ex-jäsentä koskevan likapyykin.

Travoltan tapauksessa kyseessä olisi Daily Mail -lehden mukaan paljastukset homoseksuaalisista suhteista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat