Mainos

Poika kateissa kaksi viikkoa – löytyi isänsä kellarista

Yhdysvalloissa Michiganissa poliisi on päässyt kuulemaan 12-vuotiasta poikaa, joka löytyi kahden viikon kateissa olon jälkeen isänsä asuintalon kellarista. 

Charlie Bothuell katosi 14. kesäkuuta. Hänet löydettiin Detroitissa sijaitsevan asunnon kellarista tämän viikon keskiviikkona. Asunnossa asui isän lisäksi myös pojan äitipuoli ja kaksi muuta lasta.

Poliisi pääsi kuulustelemaan Charlieta ensi kertaa toissapäivänä.

– Olemme saaneet hyvää tietoa Charlielta, Detroitin poliisia edustava Michael Woody kommentoi CNN:lle.

Poliisi ei kuitenkaan paljastanut, mitä poika on kertonut.

Isälle kerrottiin tv-lähetyksessä pojan löytymisestä


Charlien katoamisessa on monia outoja piirteitä. Pojan isä oli esimerkiksi haastateltavana suorassa tv-lähetyksessä, kun hän sai kuulla poikansa juuri löytyneen omasta kellaristaan.

Charlie löydettiin kellarista rakennelman takaa piilosta. Poliisin mukaan rakennelma oli sellainen, että poika on tuskin pystynyt rakentamaan sitä itse.

Poliisin mukaan poika ei kuitenkaan vaikuttanut olevan vankina kellarissa. 

Poliisi myös epäilee, että Charlie ei ole välttämättä ollut kellarissa koko kahta viikkoa, sillä talolla suoritettiin etsintöjä jo neljä kertaa aiemmin. Yksi etsinnöistä tehtiin koiran kanssa.

Poliisi ei ole sulkenut mahdollista hyväksikäyttöä pois tapauksessa, mutta ei ole kertonut, onko pojasta löytynyt merkkejä siitä. 

Tapauksessa ei ole vielä nostettu mitään syytteitä. Pojan äitipuoli pidätettiin torstaina muihin syihin liittyen. Isä ei saa tavata poikaansa tutkimusten aikana, poika on luovutettu äitinsä huostaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.