Pohjusta silmämeikki reilusti puuterilla

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Katja Hietanen sai silmiinsä näyttävän meikin, joka pohjustettiin huolella peitevoiteella ja puuterilla. Puuteria kannattaa levittää luomelle reilu kerros, jotta silmämeikki näyttää hyvältä.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto laittoi meikkivoiteen ja peitevoiteen päälle puuterin, joka kiinnitti meikin. Kasvoille riitti pieni määrä puuteria, sillä alla oli mattapintainen meikkivoide. Koivisto kertoi, että puuteri sopii myös sellaisenaan käytettäväksi iholle, mutta paras lopputulos syntyy, kun alle levittää meikkivoiteen. Puuteria voi lisäillä kasvoille kevyesti päivän mittaan.

Silmän alapuoli kannattaa puuteroida kevyesti, ettei kuivuus tule esille, mutta luomella puuteria ei sovi säästellä. Näin silmämeikki pysyy paremmin, eikä erillistä silmämeikin pohjustusvoidetta tarvita. Reilu kerros puuteria takaa siistin silmämeikin.

Höyhenenkevyt puuteri

Katjan kasvoille levitettiin Nivean Ideal Fininish -puuteri, jonka erityinen hiukkasrakenne luo iholle höyhenenkevyen tunteen. Puuteri ei tee ihosta naamiomaista eikä tuki ihohuokosia. Puuterin tärkeimmät ainesosat ovat luonnollinen maissiuute, silikoni, joka tekee meikistä helposti levittyvän sekä höyhenenkevyet värihiukkaset.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat