Pohjanmaan derby SJK:n heiniä: "Arvokas voitto"

Sarjanousija SJK Seinäjoelta osoitti yllätyksellisyytensä kukistamalla hienoisen ennakkosuosikin Vaasan Palloseuran 1-0 jalkapallon Veikkausliigassa keskiviikkona. Hietalahden luonnonnurmella hyvissä olosuhteissa pelattua ottelua oli seuraamassa kauden ennätysyleisö 3 778 silmäparia.

Vaikka kulmatilanteet ottelussa olivat vierasjoukkueelle 9-2, kotijoukkueella oli mahdollisuutensa nimenomaan ensimmäisellä puoliajalla. Keithy Simpson ja Jordan Seabrook kolistelivat laukauksillaan SJK-maalin tolppia.

Voittomaali syntyi, kun toista puoliaikaa oli pelaamatta kymmenisen minuuttia. Toisella puoliajalla kentälle vaihdetun Johannes Laaksosen paristakymmenestä metristä laukoma, vasempaan alakulmaan suuntautunut maanuoliainen yllätti kotijoukkueen maalivahdin Janne Henrikssonin.

- Aloitimme hyvin, mutta sitten kotijoukkue pääsi peliin mukaan ja otteemme hieman herpaantui. Onneksi saimme maalin aikaan. Arvokas voitto meille, pelkisti SJK:n päävalmentaja Simo Valakari ottelun kulun.