PMMP:n huikea ura kuvina – katso

Suosikkiyhtye PMMP ilmoitti maanantaina lopettavansa toimintansa kesän jälkeen ainakin toistaiseksi. Katso vauhdikkaat kuvat bändin kymmenvuotiselta uralta!

Alun perin MTV3-kanavan Popstars-ohjelman kautta yhteen päätyneet Paula Vesala ja Mira Luoti ovat viihdyttäneet kansaa jo vuosikymmenen ajan PMMP-yhtyeenä. Peräti yhdeksällä Emma-pystillä palkittu duo on julkaissut vuosien aikana kuusi albumia, joita on myyty yhteensä yli 370 000 kappaletta. Kaksikon esittämien hittibiisien lista on loputon: radiossa ovat soineet tiuhaan esimerkiksi Rusketustaidat ja Päiväkoti.

Maanantaina bändi kuitenkin ilmoitti yllättäen jättäytyvänsä pian sivuun miettimään jatkoasuunnitelmia. Lokakuussa luvassa on mittava kiertue, mutta sen jälkeen PMMP:n tulevaisuus on katkolla.

Bändin pitkälle taipaleelle mahtuu kuitenkin paljon muisteltavaa. Naisten räväkät olemukset ja energinen lavashow eivät ole vuosikymmenessäkään laimentuneet, vaikka äideiksi tulleiden naisten tyylit ovatkin muovautuneet ajan kuluessa. Muistatko vielä nämä hetket bändin uran varrelta?

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat