Playboy-pupu riisuu jälleen, katso bikinikuvat!

Playboy-pupu Kendra Wilkinson on kamppaillut raskauskilojen kanssa, mutta tiukan kuurin jälkeen hän on jälleen bikinikunnossa. – Vartaloni on tullut takaisin ja haluan esitellä sitä! nainen julistaa.

Entinen Playboy-pupu Kendra Wilkinson on kamppailut raskauden jälkeisten kilojensa kanssa lähes vuoden verran. Yhdentoista kuukauden tiukan treenin jälkeen Wilkinson on viimeinkin tyytyväinen rantakuntoonsa. Hän on pudottanut painoa yli 20 kiloa.

– Vartaloni on tullut takaisin ja haluan esitellä sitä, 25-vuotias nainen julisti tuoreissa bikinikuvauksissaan.

Wilkinson poseeraa kuvissa pienissä bikineissä 11-kuukautta vanhan Hank Jnr. -poikansa kanssa. Hän paljasti taannoin US Magazinen haastattelussa suunnittelevansa toista lasta, vaikka onkin todennut, että raskaus ei ole häntä varten.

– Haluaisin kokea sen uudestaan, Wilkinson vakuuttaa.

Vaikka Wilkinsonin vartalo onkin upeassa kunnossa, hän ei silti ole vielä tarpeeksi itsevarma mennäkseen rannalle. Hän kertoo, että haluaa ensin päästä eroon vyötärön löysästä ihosta.

Entä mistä Playboy-pupu löysi motivaatiota pudottaa dramaattisesti painoaan?

– Tein sen mieheni Hank Baskettin takia. En tehnyt sitä itseni, kansikuvien tai television vuoksi. Halusin vartaloni takaisin Hankia varten, Wilkinson julisti E! Newsille.

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat