Playboy-povipommi: Menen ehdottomasti rasvaimuun

Kendra Wilkinson aikoo mennä rasvaimuun heti synnytettyään toisen lapsensa.

Hugh Hefnerin entinen tyttöystävä ja Playboy-malli Kendra Wilkinson meni viime vuonna naimisiin. Amerikkalaisen jalkapallon pelaajan Hank Baskettin kanssa avioitunut kaunotar sai myös ensimmäisen lapsensa.

Nyt kaunotar tahtoo saada lasta edeltävän vartalonsa takaisin. 25-vuotias Wilkinson kertoo, että häntä motivoivat kuvaukset, joihin oli suostunut ennen raskauttaan. Kiinteytys on kuitenkin hankalampaa kuin hän kuvitteli.

– Oli hauska nähdä vartaloni muuttuvan ensimmäisen raskauteni aikana, mutta nyt en pääse takaisin vanhoihin mittoihini, vaikka olen dieetillä ja kuntoilen enemmän kuin koskaan.

25-vuotias malli aikoo käyttää mitä tahansa keinoja saavuttaakseen ihanneulkonäkönsä.

– En mennyt rasvaimuun Hank Jr:n syntymän jälkeen, koska tiesin haluavani lisää lapsia. Mutta menen 100 prosenttisen varmasti rasvaimuun seuraavana vauvani jälkeen, sillä tiedän, etten tule koskaan olemaan tyytyväinen ulkonäkööni sitä ennen, Wilkinson kertoo.

– Minulle on tärkeää tuntea oloni seksikkääksi ja olla hyvässä kunnossa. Se tekee minut onnelliseksi.

Povipommi paljastaa myös, että toisen lapsen hankinta on parin lähitulevaisuudessa

– Emme yritä tulla raskaaksi heti, koska pysymme kiireisinä rakastaessamme ensimmäistä lastamme. Mutta se tulee tapahtumaan ennemmin kuin myöhemmin. Haluaisin tulla raskaaksi ensi vuoden aikana.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat